23 August, 2013

Δωρεάν στο Youtube όλες οι ταινίες της Finos Film


Ο βωβός κινηματογράφος αποκτά φωνή

H κινηματογραφική εταιρία που συνδέθηκε με την «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου, η Finos Film απέκτησε το δικό της επίσημο κανάλι στο Youtube, με την επωνυμία Finos Film Channel.
Δίνει έτσι την ευκαιρία στο κοινό να δει ολόκληρες τις αξέχαστες ελληνικές ταινίες- με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου- μόνο με ένα κλικ!
Πρωταγωνιστές, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, η Ρένα Βλαχοπούλου, Ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Τζένη Καρέζη, η Γεωργία Βασιλειάδου, ο Βασίλης Αυλωνίτης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Θανάσης Βέγγος και ο Δημήτρης Χορν παρελαύνουν στις «χρυσές» ταινίες της εταιρίας χάρη στην υπηρεσία του You Tube.
Δείτε το επίσημο κανάλι στο http://www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel

21 August, 2013

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!


13 August, 2013

Tο... δαιμόνιο της φυλής

Σε μια απίστευτη ιστορία, που αναδεικνύει το…
δαιμόνιο της φυλής και αποδεικνύει ότι κανένα μνημόνιο, κανένας εκσυγχρονισμός των δομών της δημόσιας διοίκησης και κανένα πακέτο μέτρων όσο σιδερόφρακτα και ηλεκτρονικά διπλο-τσεκαρισμένα και αν είναι, δεν μπορούν να κρατήσουν τον Ελληνα – χουντίνι δεμένο με νόμους, κανονισμούς και πρωτόκολλα.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε χωριό της Αρκαδίας με πρωταγωνιστή οικονομικό «προύχοντα» του τόπου, χήρο με τέσσερα παιδιά μεγάλης ηλικίας. Προνοητικός γαρ ο ήρωας του ρεπορτάζ μας, θορυβήθηκε από το μέτρο απογραφής των συνταξιούχων αφού όπως φαίνεται σχεδίαζε να «κληροδοτήσει» τη σύνταξη του στα ενήλικα παιδιά του μετά τον θάνατο του με την γνωστή μέθοδο της μη δήλωσης αποθανόντος συνταξιούχου.
Ετσι και αφού έσπαζε για καιρό το κεφάλι του για το πώς θα μπορούσε να συνεχίσει να εισπράττει η οικογένεια του την σύνταξη του όταν ο ίδιος φύγει από τον μάταιο και σε βαθειά οικονομική ύφεση τούτο κόσμο, βρήκε τονκλειδί του μηχανισμού, με τον οποίο τρόικα και κυβέρνηση θεωρούν ότι έχουν λύσει το πρόβλημα των συγγενών που συνεχίσουν να εισπράττουν κανονικά τις συντάξεις των νεκρών.